Kortskrivere for produksjon av kort for matmerking

Image

Her viser vi kortskrivere som egner seg for trykking av kort for merking av mat og kort for mange andre formål. For informasjon om skriver og tilbehør som er optimalt for ditt formål, kontakt oss for profesjonell veiledning.

ZC100 Rimelig skriver med høy kvalitet for de enkle oppgavene

Zebra ZC100 er den enkleste kortskriveren i den nye serien fra Zebra. ZC100 skriver kant-til-kant med friske farger og skarpe strekkoder.

Blanke kort legges inn i front, ferdige kort samles i en hendig oppsamler i front, for enkel og rask betjening. ZC100 er godt egnet for trykking av medlemskort, navneskilt og kort for matmerking,

ZC100 er designet for å fungere rett ut av boksen. Det er ingen tidkrevende og komplisert oppsett – koble den til og start trykking av kort.

Opsjoner:
10/100 Ethernet
802.11ac Mfi
Magnetstripe koder

Pris fra kr 11 520,00

ZC300 Rask og presis kortskriver for de fleste typer standard kort

Zebra ZC300 er skriveren som dekker alle behov for en standard kortskriver, med funksjoner som hjelper med å lage kort raskere og enklere.

ZC300 har LCD skjerm med intuitive ikoner og tekstbaserte meldinger slik at alle brukere lett forstår hva skriveren trenger og hvordan man utfører funksjoner, inkludert hvordan du sletter en papirstopp, reparer et bånd, legger inn bånd eller legger inn kort.

Kortmater justerer automatisk til tykkelsen av kortet, det er slutt på å gjette og gjøre manuelle justeringer.

Opsjoner:
10/100 Ethernet
802.11ac Mfi
Magnetstripe koder

Versjoner:
1-sidig
2-sidig

Pris fra kr 13 850,00

ZXP Series 7™ Med driftssikkerhet for avansert produksjon av kort

ZXP Series 7 kortskriver er bygget for å møte behov for krevende forretningsmiljø. Robust design for bredt bruksområde av miljøer og applikasjoner.

Fotografisk utskriftskvalitet og fargedybde, høy driftssikkerhet og lavt vedlikehold. ZXP Series 7 har høy utskriftshastighet som øker produktiviteten og reduserer ventetiden. Skriveren kan håndtere inntil tre oppgaver samtidig: koding, utskrift og laminering.Kortmagasin for 200 kort. ix Series™ høykapasitet bånd sikrer rask utskrift.

Opsjoner:
802.11b/g Mfi
Magnetstripe koder
MIFARE®, Prox, iCLASS
EPCglobal Gen 2 UHF RFID

Smartkort kontakt
1D strekkode skanner
Sikring med lås
Laminering

Pris fra kr 21 400,00