Kortskrivere for medlemskort, enkle eller avanserte

Image

Her viser vi kortskrivere som kan trykke medlemskort, fra enkelt trykk på forhåndstrykkede kort til avansert trykk og programmering av RFID-kort. Kontakt oss for gode råd om løsningen som er best egnet for ditt formål.

ZC100 Rimelig skriver med høy kvalitet for de enkle oppgavene

Zebra ZC100 er den enkleste kortskriveren i den nye serien fra Zebra. ZC100 skriver kant-til-kant med friske farger og skarpe strekkoder. Blanke kort legges inn i front, ferdige kort samles i en hendig oppsamler i front, for enkel og rask betjening. ZC100 er godt egnet for trykking av medlemskort, navneskilt og kort for matmerking, ZC100 er designet for å fungere rett ut av boksen. Det er ingen tidkrevende og komplisert oppsett – koble den til og start trykking av kort.

Opsjoner:
10/100 Ethernet
802.11ac Mfi
Magnetstripe koder

Pris fra kr 11 520,00

ZC350 Raskere enn de fleste med, avansert koding og sikkerhet

Zebra ZC350 kortskriveren som har alt man kan ønske. Avanserte utskriftsalternativer for alle typer design. Med støtte for de fleste kodingsteknologier kan alle typer kort produseres. Opptil dobbelt så fort som noen konkurrerende skrivere. Med Perle, Sølv eller Laminat bånd kan skriveren lage fargeskiftende grafikk som er vanskelig å forfalske, 3D-stil effekter, vannmerke under UV-lys, eller ekstra slitesterkt lag for kort som vil vare i tre til fem år. ZC350 trykker sikre kort penere og raskere.

Opsjoner:
802.11ac Mfi
Magnetstripe koder
MIFARE®, Prox, iCLASS
Smart Card Contact

Standard:
USB 2.0
10/100 Ethernet

Pris fra kr 15 425,00

ZXP Series 7™ Med driftssikkerhet for avansert produksjon av kort

ZXP Series 7 kortskriver er bygget for å møte behov for krevende forretningsmiljø. Robust design for bredt bruksområde av miljøer og applikasjoner. Fotogrask utskriftskvalitet og fargedybde, høy driftssikkerhet og lavt vedlikehold. ZXP Series 7 har høy utskriftshastighet som øker produktiviteten og reduserer ventetiden. Skriveren kan håndtere inntil tre oppgaver samtidig: koding, utskrift og laminering.Kortmagasin for 200 kort. ix Series™ høykapasitet bånd sikrer rask utskrift.

Opsjoner:
802.11ac Mfi
Magnetstripe koder
MIFARE®, Prox, iCLASS
EPCglobal Gen 2 UHF RFID

Smartkort kontakt
1D strekkode skanner
Sikring med lås
Laminering

Pris fra kr 21 400,00