Kortskrivere for navneskilt og akkreditering

Image

Navneskilt kan trykkes på en rimelig skriver, som enkel tekst på blanke eller forhåndstrykkede kort. Eller med avansert utfallende trykk og fotokvalitet. Kontakt oss for forslag om hvilken løsning som passer best for ditt formål.

ZC100 Rimelig skriver med høy kvalitet for de enkle oppgavene

Zebra ZC100 er den enkleste kortskriveren i den nye serien fra Zebra. ZC100 skriver kant-til-kant med friske farger og skarpe strekkoder. Blanke kort legges inn i front, ferdige kort samles i en hendig oppsamler i front, for enkel og rask betjening. ZC100 er godt egnet for trykking av medlemskort, navneskilt og kort for matmerking, ZC100 er designet for å fungere rett ut av boksen. Det er ingen tidkrevende og komplisert oppsett – koble den til og start trykking av kort.

Opsjoner:
10/100 Ethernet
802.11ac Mfi
Magnetstripe koder

Pris fra kr 11 520,00

ZC350 Raskere enn de fleste med, avansert koding og sikkerhet

Zebra ZC350 kortskriveren som har alt man kan ønske. Avanserte utskriftsalternativer for alle typer design. Med støtte for de fleste kodingsteknologier kan alle typer kort produseres. Opptil dobbelt så fort som noen konkurrerende skrivere. Med Perle, Sølv eller Laminat bånd kan skriveren lage fargeskiftende grafikk som er vanskelig å forfalske, 3D-stil effekter, vannmerke under UV-lys, eller ekstra slitesterkt lag for kort som vil vare i tre til fem år. ZC350 trykker sikre kort penere og raskere.

Opsjoner:
802.11ac Mfi
Magnetstripe koder
MIFARE®, Prox, iCLASS
Smart Card Contact

Standard:
USB 2.0
10/100 Ethernet

Pris fra kr 15 425,00

ZXP Series 9™ Trykker utfallende med fotokvalitet - markedets raskeste

ZXP Series 9 er utviklet for å møte krav til høy sikkerhet og trykk med fotokvalitet.Skriveren er ideell for utskrift av bilder og grakk. Zebra Color Predictive Technology tilpasser skriverinnstillingene umiddelbart, kortene får automatisk den høyeste utskriftskvaliteten. ZXP Series 9 er en retransfer-skriver, den trykker ekstremt slitesterke kort med over-kanten trykk. Retransfer teknologien trykker uten problemer også på RFID eller smartkort som normalt har ujevn overate. ZXP Series 9 er markedets raskeste retransfer skriver

Opsjoner:
802.11b/g Mfi
Magnetstripe koder
MIFARE® ISO 14443 A & B
+ ISO 7816 Contact Encoder

Sikring med lås
Laminering

Pris fra kr 28 180,00

ZC10L Topp bildekvalitet i en super kortskriver for vip og akkreditering

Zebra ZC10L er den eneste storformat kortskriveren som trykker kant-til-kant-fargekort i én prosess. Reduser avfall og spar penger ved å skrive ut kortene du trenger, med denne skriveren er det ikke nødvendig å bestille kort med forhåndstrykk. ZC10L er så eksibel at du kan gjøre endringer på kort helt opp til tidspunktet for arrangementet. Inkluder sponsorlogoer, innlem reklame og gjestefotograer. ZC10L trykker kort i format 88 x 140mm, med plass for ønsket informasjon som er lett å lese på avstand.

Opsjoner:
Ekstern 10/1000 Ethernet Print Server

Pris fra kr 44 626,00