ZC100 Den enkleste skriveren når det stilles krav til kvalitet

Enten du skriver ut navneskilt, gjestekort, kundekort eller kort for matmerking, er trykking av kort en viktig funksjon virksomheten. Du vil ha en kortskriver som er rask og effektiv uten å belaste virksomhetens produktivitet – en kortskriver som er enkel å konfigurere, enkel å bruke og enkel å administrere. Alt det kan du ha med ZC100.

Enkelt og elegant

Du får elegant teknologi med forenkling av arbeidsoppgavene. Kortskriveren ZC100 er plug and play, rett ut av boksen – ingen konfigurasjon nødvendig. Den geniale kortmateren tilpasser seg selv til korttykkelsen. Den nye driveren tilbyr et grafisk brukergrensesnitt som gir et nytt nivå av enkelhet til å administrere utskriftsprosessen og utseendet på dine trykte kort. Det er bare én måte båndet kan settes inn i skriveren for idiotsikkert bytte av fargebånd – og med smartchip i båndene er du forberedt på når det nærmer seg tid for å bytte, så du unngår unødvendig nedetid på skriveren. Trenger du manuelt å sette inn et kort? Den opplyste porten fjerner enhver forvirring, veileder brukere på hvor og hvordan du setter inn kortet. Og med støtte for mange forskjellige språk er ZC100 klar for distribusjon i alle deler av verden.

Banebrytende design

Det banebrytende «passer overalt» -designet hører hjemme hvor som helst i din bedrift – fra kontorer og bakrom til kundemottaket. Den smaleste profilen og de laveste plasskravene gjør at ZC100 kortskriver passer nesten hvor som helst, og gir større fleksibilitet i anvendelsesområder. Sikkerhetsfunksjoner gjør det mulig å utføre ikke-risikoutsatt kortutskrift i offentlige områder, fra lås på skriverdekselet som forhindrer tyveri av kortbeholdning og trykte kort, kryptering på statsnivå for å beskytte de mest sensitive dataene og skriver-til-vertsautentisering for å forhindre uautoriserte applikasjoner eller mobile enheter fra utskrifter. Koding av magnetstripe og integrerings-kit for kontaktløse kodere gir ytterligere fleksibilitet.

Raske utskrifter

Utskriftshastigheten er opptil 30% raskere enn Zebra-forgjengeren, ZXP Series 1 kortskriveren, slik at ansatte bruker mindre tid på trykking av kort og mer tid på andre viktige oppgaver – og kundene bruker mindre tid på å vente på at kort skal skrives ut. Print DNA gir komplementær skriverprogramvare som gjør det enklere enn noensinne å integrere kortutskrift i apper, designe kort og støtte for ZC100 kortskrivere.

Funksjoner

 • 300 dpi (11.8 punkt/mm) utskriftoppløsning
 • 2 GB flash hukommelse
 • Bildefromat: 1006 x 640 punkter
 • Automatisk kalibrering av fargebåndet
 • 100 kort kapasitet autojusterende magasin (30 mil)
 • 100 kort kapasitet oppsamlingsskuff (30 mil)
 • Manuell innføring av kort med LED opplyst ramme
 • 3 Tricolor skriverstatus LED indikator
 • Kensington® sikkerhet koblingspunkt
 • Printer vertsautentisering og datakryptering
 • Print Touch NFC tag og Quick Hjelp QR kode for support
 • 2 år ubegrenset garanti for skriver og skrivehode

Spesifikasjoner

Skrivehastighet

1-sidig farger: 150 kpt
1-sidig mono: 700 kpt

Sidehåndtering

1-sidig

Kapasitet fargebånd

Fullfarge maks 200 trykk
Enfarge maks 2000 trykk

Teknologi

Direkte-til-kort

Kommunikasjon

Standard: USB 2.0
Opsjon: 10/100 Ethernet
Opsjon: 802.11ac MFi

Opsjoner

Magnetstripe koder
Tredjepart RFID kit

Pris fra kr 11 520,00

Instruksjonsvideoer