Fotokvalitet utskrift med markedsledende hastighet

Å arrangere store begivenheter krever omfattende planlegging og koordinering av logistikk. Eliminer ekstraarbeid. Med Zebras ZC10L storformat kortskriver, trenger du ikke lenger å forhåndsbestille og katalogisere delvis forhåndstrykte kort for akkreditering og billetter. Og du blir kvitt sløsingen med ubrukelig rester etter hvert arrangement. Dine gjester jobber hardt. De vil ha verdi. De forventer at en hendelse ikke bare vil omfatte selve begivenheten, men være en større opplevelse. Gjør begivenhetene dine meningsfylte og minneverdige ved å lage personlige opplevelser – start med visuelt overbevisende, tilpassede akkrediteringskort, id-kort og festivalpass.

Skriv ut hele kant-til-kant fargekort i én prosess

Som den eneste storformat direkte-til-kort-skriveren som kan skrive ut hele kant-til-kant-fargekort i en utskriftsprosess, gir ZC10L deg frihet til å tilpasse, eliminerer problemer og reduserer avfall. Ingen grunn til å bry deg med delvis forhåndstrykte kort. Tilpass baksiden av kortene med gjesteinstruksjoner eller «fintrykk» -innhold, og skriv det ut med Zebras svart-hvite bånd.

Zebra ZC10L kortskriver med enestående fotokvalitet

Lag visuelt overbevisende kort med design av høy kvalitet. Som en modifisert fotoprinter på 300 dpi leverer ZC10L eksepsjonell bildekvalitet, spesielt for bakgrunnsgrafikk og bilder. Lag nye inntektskilder ved å inkludere sponsorlogoer og annonseplasseringer. Med fantastiske bilder og grafikk blir kortene dine gjestenes souvenir lenge etter arrangementet i stedet for bare som tilgangsverktøy på arrangementet.

Bruk den utvidede fleksibiliteten

Lag lagre nydelige kortdesign med grafikk, tekst, strekkoder og bilder ved å bruke Zebra CardStudio ™ programvare for kortdesign. Deretter produserer du kortene på forespørsel med ZC10L. Gjør kortdesignendringer helt fram til arrangementstid – ikke nødvendig å forhåndsbestille kort. Ta gjestebilder ved innsjekking for å personalisere kort ytterligere.  Enkelt å inkludere sponsorlogoer, reklame og programinformasjon.

Spesifikasjoner

Skrivehastighet

1-sidig farger: 200 kpt
1-sidig mono: 350 kpt

Kapasitet fargebånd

Fullfarge 400 trykk
Sort 2000 trykk

Opsjoner

10/1000 Ethernet
Eksternal print server

Teknologi

Retransfer
overføringstrykk

Kommunikasjon

Standard: USB 2.0

Pris fra kr 44 626,00

Instruksjonsvideoer

Fargebånd og kort

Fullfarge fargebånd for 400 trykk + 400 stk kort uten hull

Fullfarge fargebånd for 400 trykk + 400 stk kort med 1 stk hull

Fullfarge fargebånd for 400 trykk + 400 stk kort med 2 stk hull

Fargebånd sort for 2000 trykk