ZC350 Kortskriveren med den raskeste utskriften i sin klasse

Enten du skriver ut adgangskort eller ID-kort, studentbevis, medlemskort eller sertifikater, er produksjon av kort en viktig del i dine oppgaver. Du vil ha en kortskriver som kan skrive ut nesten hvilken som helst type kort med lynrask hastighet – en kortskriver som er enkel å konfigurere, enkel å bruke og enkel å administrere, med avanserte funksjoner. Alt det kan du ha med ZC350.

Du får fleksible alternativer for utskrift, enkelt eller dobbeltsidig, farge eller svart / hvitt. Fleksible alternativer lar deg programmere magnetstripe eller bruke en hvilken som helst tredjepartsgiver for å lage et moderne kontaktfritt kort. Og med rask utskrift, bruker ansatte mindre tid på kort og mer tid på andre viktige oppgaver – og kundene bruker mindre tid på å vente på at kortene skal skrives ut.

Du får elegant teknologi med forenkling av arbeidsoppgavene. Kortskriveren ZC350 er plug and play, rett ut av boksen – ingen konfigurasjon nødvendig. Den geniale kortmateren tilpasser seg selv til korttykkelsen. Den nye driveren tilbyr et grafisk brukergrensesnitt som gir et nytt nivå av enkelhet til å administrere utskriftsprosessen og utseendet på dine trykte kort. Det er bare én måte båndet kan settes inn i skriveren for idiotsikkert bytte av fargebånd – og med smartchip i båndene er du forberedt på når det nærmer seg tid for å bytte, så du unngår unødvendig nedetid på skriveren. Trenger du manuelt å sette inn et kort? Den opplyste porten fjerner enhver forvirring, veileder brukere på hvor og hvordan du setter inn kortet. Og med støtte for mange forskjellige språk er ZC350 klar for distribusjon i alle deler av verden.

Det banebrytende «passer overalt» -designet hører hjemme hvor som helst i din bedrift – fra kontorer og bakrom til kundemottaket. Den smaleste profilen og de laveste plasskravene gjør at ZC350 kortskriver passer nesten hvor som helst, og gir større fleksibilitet i anvendelsesområder. Sikkerhetsfunksjoner gjør det mulig å utføre ikke-risikoutsatt kortutskrift i offentlige områder, fra lås på skriverdekselet som forhindrer tyveri av kortbeholdning og trykte kort, kryptering på statsnivå for å beskytte de mest sensitive dataene og skriver-til-vertsautentisering for å forhindre applikasjoner eller mobile enheter fra uautoriserte utskrifter. Koding av magnetstripe og integrerings-kit for kontaktløse kodere gir ytterligere fleksibilitet.

Og med Link-OS for Card, Zebras kraftige skriver-operativsystem, får du også Print DNA, en familie av skriverprogramvare som setter ZC350 i en egen klasse ved å gjøre det enklere å integrere kortutskrift.

Funksjoner

 • 300 dpi (11.8 punkt/mm) utskriftoppløsning
 • 2 GB flash hukommelse
 • Bildefromat: 1006 x 640 punkter
 • Automatisk kalibrering av fargebåndet
 • 100 kort kapasitet autojusterende magasin (30 mil)
 • 100 kort kapasitet oppsamlingsskuff (30 mil)
 • Manuell innføring av kort med LED opplyst ramme
 • LCD fargeskjerm med funksjonsveiledninger
 • 3 Tricolor skriverstatus LED indikator
 • Kensington® sikkerhet koblingspunkt
 • Printer vertsautentisering
 • Datakryptering
 • Print Touch NFC tag og Quick Hjelp QR kode for support
 • 2 år ubegrenset garanti for skriver og skrivehode

Spesifikasjoner

Skrivehastighet

1-sidig farger: 225 kpt YMCKO
2-sidig farger: 150 kpt YMCKOK
1-sidig mono: 1 000 kpt
2-sidig mono: 500 kpt

Sidehåndtering

1-sidig
2-sidig
basert på versjon

Kapasitet fargebånd

Fullfarge maks 300 trykk
Enfarge maks 2000 trykk

Teknologi

Direkte-til-kort

Kommunikasjon

Standard: USB 2.0
Opsjon: 10/100 Ethernet
Opsjon: 802.11ac MFi

Opsjoner

Magnetstripe koder
MIFARE®, Prox, iClass og
EMV 1 ISO 7816 kontakt
3 part rfid integrasjon kit

Pris fra kr 15 425,00

Instruksjonsvideoer