Fotokvalitet utskrift med markedsledende hastighet

Zebra’s ZXP Series 9 ™ – kortskriver med overføringsteknologi er utviklet for høy sikkerhet, den trykker kort med over-kanten dekning og enestående fotokvalitet, med markedets høyeste hastigheter. Med Zebra’s Color Predictive Technology overvåker ZXP Series 9 konstant utskrift og tilpasser automatisk innstillinger basert på patenterte algoritmer for bildebehandling for å oppnå den høyeste utskriftskvaliteten.

Skriveren har en utskriftskvalitetsmodus som kan velges av brukeren, slik at brukerne kan optimalisere for utskriftshastighet eller skarp utskriftskvalitet. Zebras patenterte avfallsløse laminatdesign eliminerer mer enn 50% av avfallet sammenlignet med konkurrentene, som gir store besparelser pr kort.

Rask kortprinter

ZXP Series 9 kortskriver har markedets raskeste utskrift, med utskriftshastigheter på opptil 190 kort per time. Inneholder Zebras patenterte dobbeltsidige retransfer-utskriftsteknologi, som gir enestående utskrift, koding og laminering med parallell utføring av prosessene. Denne utformingen eliminerer behovet for mekanisk vending av kort under produksjon, noe som reduserer risikoen for mekaniske feil og stans i trykkingen.

Enkel å integrere og administrere, ZXP Series 9 tilbyr flere tilkoblingsalternativer for å gi ekstra fleksibilitet og gjøre det mulig for brukere å installere skriveren hvor som helst i nettverket.

Få tilgang til skriverinformasjon og støtte umiddelbart med Print Touch ™ og QR Code-teknologi. Se skriverinnstillinger og status på nettverksskrivere, og administrer et stort antall nettverkskort fra alle steder i verden ved hjelp av Zebras valgfrie PrintMonitor.

Skriveraktiverte sikkerhetsfunksjoner bidrar til å forhindre forfalskede kort og uautorisert bruk av skriveren. Brukere kan sikre ekstra sikkerhet og hindre manipulering med tilpassede Zebra® fargebånd, inkludert spesialiserte holografiske laminater.

Enkelt brukergrensesnitt

Med et forbedret brukergrensesnitt, kan du også ha nytte av ekstra funksjoner og fordeler, blant annet en sertifisert Windows®-driver og en forbedret verktøykasse for en konsolidert visning av alle aspekter av ZXP Series 9 kortskriveren som sammen gjør det enklere å konfigurere. Hjelp skriverne dine til å gjøre mer. Legg til valgfrie funksjoner som koding av magnetstripe og lesing og koding av smartkort og RFID, sammen med Zebras programvarepakke og SDK-alternativer for de beste og enkleste alternativene for integrering i programvareløsninger.

Funksjoner

 • Enkeltkortmating – «minibankfunksjon»
 • 150 kort kapasitet magasin (30 mil)
 • 15 kort oppsamling for avviste kort
 • 100 kort kapasitet oppsamlingsskuff (30 mil)
 • x Series intelligent media teknologi
 • Autokalibrering av media
 • 304 dpi (12 punkt/mm) utskriftoppløsning
 • 21 tegn x 6 linjer LCD betjeningsskjerm
 • Kensington® sikkerhet koblingspunkt
 • 2 år begrenset garanti for skriver
 • Livstid garanti for skrivehode
 • Microsoft Windows certied drivere

Spesifikasjoner

Skrivehastighet

1-sidig: 190 kpm
2-sidig: 180 kpm

Kapasitet fargebånd

Fullfarge YMCK 625 trykk
Fullfarge YMC 800 trykk
Enfarge sort 2500 trykk

Teknologi

Retransfer
overføringstrykk

Kommunikasjon

Standard: USB 2.0
Opsjon: 10/100 Ethernet
Opsjon: 802.11b/g WiFi

Opsjoner

Magnetstripe AAMVA og ISO 7811
MIFARE®, Prox, iClass og
EMV 1 ISO 7816 kontakt
Gen 2 UHF RFID koder
1D strekkodeleser
802.11b/g WiFi
Låsing av skriver og kort
1 eller 2 sidig laminering

Pris fra kr 28 180,00

Instruksjonsvideoer